2022 m. Žiemos Kursų registracija

Mieli tėveliai ir moksleiviai, 


Patirkite “Žiemos Kursų” ilgą, nepaprastą tradiciją! Moksleivių Ateitininkų Sąjungos Centro Valdyba ruošia kasmetinius ideologinius kursus jaunimui. Kviečiami moksleiviai, lankantys gimnazijos 9-12 klases, kurie nori praleisti savaitę Dainavos stovykloje su kitais lietuviais katalikais ateitininkiškoje dvasioje. 

Kursai vyks Dainavoj nuo gruodžio 26 d. iki sausio 1 d. 

Žiemos Kursų tikslas: Kursuose siekiama atitrūkti nuo kasdienybės, pasinaudoti progą prisiartinti prie Dievo, geriau save pažinti, ir pilniau suprasti ateitininkų principų sandarą savo gyvenime. Formatas: paskaitos, pokalbiai, diskusijos, prakalbos, įvairūs ir smagus pratimai. Moksleiviai aktyviai dalyvaus visose programos dalyse. Minčių įvairovė bus ne tik priimtina, bet ir skatinama. Tuo tikslu, kviečiame registrantus nusiteikti plačiam bei giliam mąstymui, atviroms diskusijoms, ir nuoširdžiam bendravimui.

LAUKIAME JŪSŲ!
Registracija čia: https://fs3.formsite.com/jzw3nx/ndznzkz6cn/index.html

Registracija liks veikianti iki kol vietos prisipildys.  Priminimas, kad tik galėsime priimti iki 50 stovyklautojų (apsigyvensime baltuosiuose rūmuose), tai užsiregistruokite ko greičiau! 

Mokestis yra $425 vienam stovyklautojui/ai. Mokestis reikalaujamas iki 12/01 d. Stovyklautojų dalyvavimas nebus užtikrintas iki kol susimokėta. Rasite mokesčio nurodymus registracijos tinklapyje. 

COVID Gairės: Nors gairės dar gali keistis, šiuo metu, bus reikalaujama visiems atlikti neigiama “rapid test” 2-3 dienas prieš atvažiuojant, ir kita “rapid test” atvyke į Dainavą.  Nebus reikalaujamos kaukės ar vakcinai. 

Laukiam pasimatyti Dainavoj prie tradicinės eglutės!! 

Visa papildoma Žiemos Kursų informacija bus persiųsta per ateinančias savaites.  

Garbė Kristui!

MAS CV 

Gilius Aleksa, Vytas Aukštuolis, Morta Baltrusaityte, Mantas Kisielius, Daina Polikaityte, Petras Rušėnas, Viktute Siliūnienė 

Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Show Buttons
Hide Buttons