2019 MAS Stovyklos Registracija

2019 m. MAS stovykla vyks nuo sekmadienio, birželio 30 d. iki sekmadienio, liepos 7 d. Dainavoje.

Stovyklos Tikslas: Moksleivių ateitininkų stovyklos tikslas daugiapusiškas. Stovykloje moksleiviai turės progą sportuoti, žaisti, maudytis, šokti, pasidalinti savo kūrybingumu, dainuoti, draugauti, ir džiaugtis gamtoje. Panašūs užsiėmimai randasi įvairiose vasaros stovyklose, bet ši stovykla išskirtina tuo, kad ji yra ateitininkų stovykla, vedama ateitininkų šūkiu ir principais. Ateitininkiškoje dvasioje bus proga prisiartinti prie Dievo, geriau suprasti ateitininkų principus, ir bendrauti su kitais lietuviškai kalbančiais moksleiviais katalikiškoje aplinkoje.

Kviečiami į stovyklą lietuviškai kalbantys moksleiviai kurie baigė 8-tą skyrių ir dar nepradėję universiteto. Kviečiami moksleiviai kurie nori dalyvauti stovyklos programoje, kurie nori pasidalinti savo kūrybingumu su kitais, ir draugiškai praleisti savaitę Dainavoje tarp lietuviško katalikiško jaunimo.

Stovyklos registracija:
Registracija ir mokestis vyks elektroniniu būdu CampDoc svetaineje. Prašome užeiti ten išpildyti visas formas elektroniškai ir sumokėti mokestį dėl MAS.
Prašome tėvų atidžiai su savo moksleiviais perskaityti ir pasikalbėti apie Žiemos kursų drausmės sutartį prieš pasirašant ją elektroniškai. DRAUSMĖS SUTARTIS (PDF)
Tikimės, kad stovyklautojai dalyvaus per visą stovyklą. Tie, kurie nenori ar negali pilną laiką dalyvauti, MAS CV priims pagal savo nuožiūra.

Registracijos klausimai:  Kreiptis Šarūnui Daugirdui sarunas.p.daugirdas@gmail.com.  CampDoc svetainėje bus atsakymai į tekniškus registracijos klausimus.

Mokėstis:
Stovyklos mokestis yra: $375.
Jei registruosite 2 moksleivius iš tos pačios šeimos, jums bus priskirtą $100 nuolaidą tik registracijai pasibaigus. Prašome visiems registruotis už pilną $375 kainą! Kai registracija pasibaigs, mes tuomet peržiūrėsime kokios šeimos siunčia 2 moksleivius į kursus ir priskirsime nuolaidą “refund” būdu. Jei siunčiate 3 moksleivius, priskirsime Jums $200 nuolaidą. Ačiū!

Lėktuvų ar autobuso atvykimo tvarka:
Jeigu planuojama lėktuvu atskristi, pageidaujame, kad moksleivis: 6/30 atskristų į Detroit Metro Airport DTW tarp 5 ir 8 val. p.p. ir 7/07 išskristų iš Detroit Metro Airport DTW ne anksčiau, kaip 2 val. p.p. Prašome kad stovyklautojų tėvai jiems parūpintu kelionę iš oro uosto į Dainava ir atgal. Praneškite Viktutei Tijunelienei vsusinskas@gmail.com

Šiais metais vėl bus samdomas autobusas kuris keliaus is Lemonto, Ilinojaus iki Dainavos ir atgal. Registruokitės per CampDoc.

Stipendijos moksleiviams ateitininkams vasaros stovyklai:
Kviečiame moksleivius kuriems reikėtų stipendijos, kad galėtų dalyvauti MAS stovykloje, Dainavoje, paduoti prašymą MAS 2019 m. stovyklos ruošos komitetui rašant barsketisr@gmail.com. Prašymai bus laikomi privačiai, o rezultatai bus laikomi tik MAS CV-os žinioj. Patys asmenys, kurie gaus stipendijas, gali skelbtis, kad gavo.

Keli reikalavimai duoti prašymą:

  • Moksleivis/ė turi būti davęs ateitininko/ės įžodį.
  • Moksleivis/ė turi lietuviškai parašyti prašymą atsakant į sekančius klausimus:
    • Kodėl aš noriu dalyvauti vasaros stovykloje?
    • Kaip aš esu prisidėjęs prie ateitininkų veiklos per praėjusius metus?
  • Moksleivis/ė turi paprašyti, kad jo/s kuopos globėjas parašytų rekomendaciją ir paaiškintų tame laiške:
    • Kad moksleivis/ė yra davęs ateitininkų įžodį
    • Kaip jis/ji yra prisidėjęs prie ateitininkų veiklos per praėjusius metus
    • Kodėl moksleivis yra vertas stipendijos

Stipendijos prašymą atsiūsti iki gegužės 31 d.

Stovyklos adresas ir telefonas:
Camp Dainava:
15100 Austin Road, Manchester, MI 48158
Tel. 734-428-1549

TOLIMESNĖ INFORMACIJA APIE STOVYKLĄ BUS UŽKELTA ŠIAME TINKLAPYJE IR NUSIŪSTA UŽSIREGUSTRAVUSIEMS TĖVELIAMS REGISTRACIJAI PASIBAIGIANT. AČIŪ!
Share

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Show Buttons
Hide Buttons